El 7è festival "El Bosc Encantat" omple el teatre El Jardí durant 3 dies

El 7è festival "El Bosc Encantat" omple el teatre El Jardí durant 3 dies


El cap de setmana del 2, 3 i 4 de juny vam oferir l'espectacle de final de curs "El bosc encantat", el setè festival del centre i el primer des de la nova escola, que va omplir el teatre El Jardí durant 3 dies. Després de l'èxit dels anteriors festivals, en què s'havien exhaurit pràcticament totes les entrades, l'edició d'enguany va tornar a sorprendre el públic amb una escenografia molt treballada i amb unes coreografies originals i d'alt nivell.

La platea i l'escenari del teatre El Jardí, decorats amb elements com arbres, arbustos, gnoms, bolets... recreaven un bosc encantat. I sobre l'escenari, els nostres ballarins, que interpretaven personatges fantàstics i de contes tradicionals relacionats amb el bosc com mussols, follets, fades, nimfes o gnoms, feien endinsar el públic en un ambient màgic i misteriós.

Des dels més petits fins als més grans, alumnes i professors... tots vam actuar en 3 funcions idèntiques. Com cada any, el monologuista i actor Gabriel Córdoba va presentar l'espectacle, i va aportar el seu toc d'humor característic.

El teatre El Jardí també va acollir les actuacions dels grups de competició SN squads.

La nostra directora, la Sonia Navarro, agraeix l'esforç de les famílies any rere any, i el suport que rebem per part d'amics i col·laboradors que ajuden al bon desenvolupament de l'espectacle, i es mostra "molt satisfeta i orgullosa del treball realitzat per tots els alumnes i l'equip de profesors", que van demostrar un gran nivell.

Les inscripcions per al curs 2017-2018 ja estan obertes.