Dance Me arranca el curs amb més energia i seguretat que mai

Dance Me arranca el curs amb més energia i seguretat que mai

L’escola continua amb les mesures adoptades durant l’estiu: aforament controlat a les aules, distància de seguretat, entrades i sortides esglaonades, entre d’altres.

Les inscripcions per al curs 2020-2021 es mantenen obertes per a les últimes places.

Dance Me Figueres, l’escola de dansa de Sonia Navarro, ha iniciat el curs 2020-2021 d’una forma molt especial. Amb totes les mesures de seguretat necessàries i mantenint la filosofia i essència de sempre, l’equip del centre pretén que els seus alumnes gaudeixin al màxim de la dansa urbana a través dels millors professors i se sentin com a casa seva. Les inscripcions per al nou curs continuen obertes per a les últimes places.

Des de l’1 de setembre, els alumnes del Dance Me han tornat a reunir-se a l’escola per a ballar de nou junts, amb les normes de seguretat que el centre ja va adoptar durant el curs intensiu d’estiu: distància de seguretat entre alumnes, grups reduïts, ús de mascareta, i amb entrades i sortides de l’escola esglaonades, entre d’altres.

A més, Dance Me ha habilitat una nova zona verda a l’aire lliure, per tal que tant alumnes com familiars puguin compartir estones en un entorn agradable, sempre en grups reduïts i respectant les normes de seguretat.

Pel que fa a la plantilla de professors, els alumnes podran gaudir d’un equip consolidat format per la directora Sonia Navarro, Cristina López, Maria Baso, Marta Fores, Cristina Zamora, Helena Terradas, Dani Delgado, Mila Rotllan, Judith Cateura, Natalia Jimenez i David de León.

Durant els mesos de confinament, Dance Me va seguir al peu del canó i al costat dels seus alumnes, famílies i seguidors, oferint formació online a través de les seves xarxes socials. Concretament, a través del canal de Youtube de Sonia Navarro i del canal d’Instagram de Dance Me, on la directora de l’escola va oferir masterclass setmanals en directe. A més, gràcies a un nou canal d’Instagram, Dance Me at home, exclusiu per als alumnes, els professors del #DanceMeTeam van oferir classes privades de diferents estils i amb tutories en directe amb els alumnes.