DANCE ME COMENÇA UN NOU CURS AMB NORMALITAT

DANCE ME COMENÇA UN NOU CURS AMB NORMALITAT
Dance Me Figueres, l’escola de dansa de Sonia Navarro, ha arrencat el nou curs 2021-2022 d’una manera més normal i encoratjadora. Amb la seva essència i filosofia de sempre, el professorat té com objectiu que els alumnes gaudeixin al màxim de la dansa urbana, es formin dins la diversitat d’estils i es sentin com a casa seva.

Des del dilluns 6 de setembre, l’escola Dance Me ha iniciat les classes amb nous horaris i grups. A més, s’ha transformat la zona verda a l’aire lliure, oferint un entorn acollidor amb cadires i taules per tots els alumnes i familiars que hi vulguin passar l’estona prèvia a les classes.

Pel que fa l’equip de professorat del centre hi trobem noves incorporacions, l’Àgata i la Carla Rodà i l’Ainhoa Wilczek, que s’afegeixen a la Maria Baso, Marta Fores, Cristina Zamora, Helena Terradas, Judith Cateura i a la directora Sonia Navarro.

Les inscripcions per aquest nou curs es mantenen obertes i durant els mesos de setembre i octubre tens l’oportunitat d’anar-hi i conèixer les seves instal·lacions, la seva filosofia i el seu funcionament. Pots contactar amb l’escola a través del seu correu electrònic info@dancemefigueres.com, a través de WhatsApp al número 640 711 932 i a través del seu perfil d’Instagram on s’anomena @dancemefigueres.

Nota Covid: es seguirà el protocol Covid marcat per l'Administració Pública per tal de garantir un entorn segur per alumnes, professors i equip.