Els alumnes del Dance Me trepitgen fort l’escenari de plaça Catalunya amb l’espectacle Hello Fires

Els alumnes del Dance Me trepitgen fort l’escenari de plaça Catalunya amb l’espectacle Hello Fires


Dance Me, l’escola de dansa de Sonia Navarro, va donar la benvinguda a les fires i festes de la Santa Creu de Figueres amb un espectacle de dansa urbana en estat pur en una plaça de Catalunya més plena que mai. Es tractava de la tercera gran actuació del curs, després del Hello Christmas que es va celebrar al Nadal i de l’actuació a la gala inaugural de la 18a edició del torneig internacional de futbol base Mic-Mediterranean International Cup 2018 el 28 de març.

Els prop de 500 alumnes de l’escola van oferir un espectacle de nivell, ple d’energia i essència Hip Hop, i van demostrar la seva passió per la dansa i el seu gran esforç de superació. Els diferents grups del centre de dansa, des dels més petits fins als més grans, van exhibir les últimes coreografies del curs, de diversos estils (Hip hop, Dancehall, Ragga, Sexy style, New style, Commercial Dance/House…) que havien estat preparant des de principis d’any. El públic també va poder gaudir de l’actuació dels grups de competició de l’escola, amb coreografies que han estat especialment preparades per participar en diferents campionats comarcals i nacionals.

L’escola de dansa de Sonia Navarro encara la recta final del curs amb moltes actuacions, campionats i activitats, i ja prepara el que serà el seu 8è festival, que se celebrarà el 21 i 22 de juny, enguany, com a novetat, al Castell de Peralada..

El centre de Dansa Dance Me, que disposa d’unes noves instal·lacions des del setembre de 2016 amb espais molt amplis i zones diferenciades, també està preparant la nova temporada 2018-2019, per a la qual ja s’han obert inscripcions.