Dance Me Figueres omple de dansa urbana el Castell de Peralada en el seu 8è festival

Dance Me Figueres omple de dansa urbana el Castell de Peralada en el seu 8è festival

Dance Me, l'escola de dansa de Sonia Navarro, va oferir el 21 i 22 de juny l'espectacle de final de curs "The Olympic Dance", el vuitè festival del centre i el segon des de la nova escola, que va omplir de dansa urbana el Castell de Peralada durant 2 dies. Després de l'èxit dels anteriors festivals al teatre El Jardí, l'edició d'enguany, que ampliava el número de funcions fins a 4, va tornar a sorprendre el públic amb una escenografia treballada i amb unes coreografies originals i d'alt nivell.

La decoració de l'escenari instal·lat al Pavelló del Castell de Peralada recreava els Jocs Olímpics de l'Antiga Grècia. Sobre l'escenari, els ballarins representaven diverses escenes i moments dels Jocs: des de la cerimònia d'inauguració, amb l'encesa de la flama olímpica amb la torxa, la desfilada dels equips, l'espectacle inaugural, fins a la pròpia competició de diferents esports i modalitats olímpiques, a través de personatges com torxes, flames, àrbitres o atletes.

L'acurada escenografia, des de la il·luminació, als complements que duien els ballarins, fins al treballat vestuari, aconseguien crear una atmosfera màgica, que se sumava a l'energia, carisme i força que desprenien tots els ballarins, des dels més petits fins als més grans. A més, enguany, com a novetat, l'encarregat de presentar l'espectacle era el reconegut còmic i monologuista Tomás Garcia, que aportava el toc d'humor al show i arrancava els riures de tot el públic.

La directora de l'escola, Sonia Navarro va voler agrair l'esforç de les famílies any rere any, i el suport que reben per part d'amics i col·laboradors que ajuden al bon desenvolupament de l'espectacle. A més, va mostrar-se "molt satisfeta i orgullosa del treball realitzat per tots els alumnes i l'equip de professors", que van demostrar un gran nivell.

Dance Me Figueres ja prepara el nou curs 2018-2019 i les inscripcions ja estan obertes.