Dance Me Figueres incorpora professors de prestigi estatal per al seu 9è curs

Dance Me Figueres incorpora professors de prestigi estatal per al seu 9è curs

L’exguanyador de la 2a edició del programa de televisió “Fama a bailar!”, Sergi Orduña, serà una de les quatre cares noves que se sumaran a l’equip de dansa urbana

Una de les principals novetats d’enguany són les noves sessions de zumba, latin mix o salsa adreçades als pares i mares, que seran simultànies a les classes dels fills

Dance Me, l’escola de dansa de Sonia Navarro no para de créixer qualitativament. El nou curs 2018-2019 arrancarà carregat de novetats tant destacades com la incorporació de nous professors de prestigi estatal com Sergi Orduña, guanyador de la 2a edició del programa de televisió Fama a bailar!, o l’inici de classes adreçades als pares i mares d’alumnes de l’escola, que seran simultànies a les sessions dels fills. Les inscripcions per al nou curs ja estan obertes.

Mantenint la filosofia i l’essència de l’escola de Sonia Navarro, Dance Me amplia l’equip de dansa urbana amb 4 nous professors, 2 de reconegut prestigi a nivell estatal provinents de Barcelona i que s’incorporaran a la plantilla de l’escola durant el primer trimestre, i 2 nous professors que provenen de la plantilla de ballarins del centre.

D’entre els professors provinents de Barcelona, Sergi Orduña, guanyador de la 2a edició del programa Fama a bailar!, oferirà classes molt tècniques de l’estil Krump, principalment, i Claudia de Juan impartirà sessions de fusió hip-hop/contemporani, dancehall, entre d’altres. Mentre que pel que fa a la plantilla de professors figuerencs, els alumnes podran gaudir d’un equip consolidat format per la directora Sonia Navarro, Marina Vicens, Toni Garrido, Cristina López, Maria Baso, Marta Fores i Julia Santamaria, que oferiran classes de diversos estils de dansa urbana: Hip Hop, Sexy Style, Dancehall, New Style, Commercial House i Commercial Dance.

Una de les principals novetats d’enguany és l’ampliació de la oferta de dansa, amb sessions de salsa cubana, i amb classes de Latin dance, a càrrec de David de León. A més, amb una fórmula innovadora, Natalia Giménez oferirà Zumba a aquelles mares i pares que vulguin ballar simultàniament a l’hora de la classe dels seus fills.

A més, per al curs 2018-2019, Dance Me recuperarà les classes de base tècnica i de Hip Hop School, la formació reglada dirigida per Irene Pallarés, i incorporarà la modalitat d’acrobàcies, a càrrec de David de León.

A més de les novetats ja esmentades, el Dance Me prepara sorpreses per celebrar l’any del 10è aniversari, que s’aniran desvelant progressivament.

Les inscripcions per al nou curs 2018-2019 ja estan obertes.