Dance Me Figueres encén els llums de Nadal del Gran Jonquera Outlet & Shopping

Dance Me Figueres encén els llums de Nadal del Gran Jonquera Outlet & Shopping

Alumnes de l’escola de Sonia Navarro van protagonitzar un show molt especial que va començar en diversos punts del centre comercial i va finalitzar a la plaça principal de l’Outlet

Dance Me, l’escola de dansa de Sonia Navarro, va oferir dissabte 25 de novembre l’espectacle d’encesa de llums de Nadal del Gran Jonquera Outlet & Shopping. Per quart any, els alumnes de l’escola van protagonitzar un show molt especial, davant la multitud de persones que van aplegar-se al centre comercial.

Els ballarins, que lluïen una samarreta blanca per a l’ocasió patrocinada pel Gran Jonquera, van iniciar una rua coreografiada des de diferents punts del centre comercial. Un cop van arribar a la plaça principal de l’Outlet, van donar el tret de sortida a l’encesa de llums de Nadal amb un compte enrere i, de cop, tot el centre comercial es va il·luminar.

Després de l’encesa, els alumnes de l’escola van presentar, per grups, les noves coreografies del curs, originals i d’alt nivell.

Dance Me està preparant amb molta il·lusió el show Hello Christmas del proper 21 de desembre, que servirà per donar la benvinguda al Nadal a Figueres.