Dance Me Figueres fa brillar la plaça de Catalunya de Figueres amb el seu 9è Hello Christmas

Dance Me Figueres fa brillar la plaça de Catalunya de Figueres amb el seu 9è Hello Christmas

Alumnes de l'escola de Sonia Navarro van protagonitzar un show molt emotiu per donar la benvinguda a les festes de Nadal

Dance Me, l'escola de dansa de Sonia Navarro, va oferir divendres 21 de desembre el tradicional espectacle per donar la benvinguda a les festes de Nadal, el Hello Christmas. Per 9è any, els alumnes de l'escola van fer brillar la plaça Catalunya amb un show molt emotiu, davant de milers de persones, amics i familiars.

Els DME dancers, des dels més petits als més grans, van presentar les noves coreografies de diversos estils de dansa urbana, que havien estat treballant des de l'inici de curs. Tots els ballarins van demostrar un alt nivell i van desprendre molta energia i actitud.

El punt àlgid del vespre va arribar amb el show final. Abans, però, la directora de l'escola, Sonia Navarro, va dedicar unes paraules a tots els alumnes i públic assistent, a través d'una peça d'àudio gravada, en què animava a creure en un mateix i a lluitar pels propis somnis, a més de desitjar un bon Nadal i donar les gràcies a tothom per formar part del seu somni.

Amb les emocions a flor de pell, tots alumnes del Dance Me van reunir-se dalt i davant de l'escenari per ballar una coreografia conjunta, demostrant perquè el Hello Christmas és una de les actuacions més especials de l'any.

A més, l'actuació d'aquest any va comptar amb la presència de l'alcalde de Figueres, Jordi Masquef, que va pujar a l'escenari per dedicar unes paraules a tots els nens i nenes i a les famílies presents.

Dance Me Open Days

Dance Me Figueres començarà el 2019 amb els "DME Open Days", unes jornades de portes obertes del 10 al 18 de gener per a què tothom que vulgui pugui assistir lliurement a les classes de Salsa, Latinmix, DanceFit, acrobàcies, Hip Hop School, ballet i defensa personal femenina.